Carousell.

Assalamualaikum and good day everyone! Pernah dengar Carousell tak?


Carousell ni kira satu medan dimana uolls boleh jual barang preloved atau barang terpakai.
Item baru pun boleh jual gais! 
Tapi kan satu je nak bagitahu, jangan terpengaruh sangat sampai tak ingat dunia dok shopping sakan, 
heee sebab diri sendiri pernah jadi macam tu sampai habis duit! nah makan maggie sampai lebam. Bahaya kan.
Btw barang kat carousell ni memang murah sangat. And kalau ada scam dalam Carousell secara automatik pihak Carousell akan tutup acc dia dannn terus suspended! 
Selain tu boleh tawar harga , kalau rasa tak puas hati dengan harga yang dia letak kira boleh deal lagi sampai setuju. Ha amacam best kan. So baru Seller and Buyer saling puas hati. Am i right?




 Lepas urusan jual beli korang settle, sila tinggalkan feedback uolls. Kena bagi feedback gais! Korang cerita or bebel jelah dekat ruang feedback tu sama ada korang puas hati atau tak dengan item yang korang dapat tu. Okay? Not bad huh?


Ok last last, follow rai punya Carousell k! Ada barang preloved, item baru


 




No comments:

Post a Comment