Happy?

Assalamualaikum. Selamat pagi 1114. Kerja macam biasa, tiada tekanan macam student dip yang tengah final exam. Well good luck lah semua kengkawan! Apa yang si budak naddy ni mampu buat untuk hampa hm mampu lukis doodle untuk korang je and ceriakan korang dengan buat muka kartun yang mintak tendang, samaada berhasil atau tak lantak korang lah janji naddy dah happy kan hehe.
Nah siapa yang rajin singgah blok hapak ni tengok sikit video doodle yang tah pape dan perasan lebih acacah nak tiru macam the expert one Annjfr



Rasa rasa boleh tak nak happykan orang? Orang cakap sebelum nak happykan orang kan kita kena happykan diri sendiri tu dulu. Kalau dua puluh empat jam dok buat muka sememeh (serabut) macam mana nak happykan orang kan. Eh boleh terima statement tu? i dont think so.
Nah dengar ye, pendapat naddy kan kalau nak happykan diri sendiri, happykan orang. At the same time, secara automatik awak awak semua happy sama! Tak percaya? Cuba korang sebut YESS automatik korang senyum sendiri. Hehe cheers! Masalah datang hempap kepala sekalipun please stay chill tau!










No comments:

Post a Comment