Nasi Lemak Budget Ampang Jaya

Assalamualaikum. Hai there!☺️ 


Naddy nak buat marketing sikit, rasa dah lama tak buat market hehe. Ok here we go!
Friend of mine si gorgeous Puteri ada jual Nasi Lemak Budget. U know what benda yang paling naddy suka makan makan makan and kena la murah boleh tapau 3 or 4 macam tu haa serius pelahap tahap apa tak tau. Rasa terliur dekat opis dok sebut Nasi Lemak Budget ni.
Siapa siapa yang lalu lalang kat area Ampang Jaya. Must try before something terrible happen! I mean pagi pagi lagi kena sedapkan perut dengan nasi lemak ni. Nak pergi opis takkan nak bawak muka masam mencuka tu rite? So isi kan perut korang dengan makanan sedap and yang boleh menjimatkan duit korang ni. Dan.. Jangan risau, Puteri punya senyuman mesti buat korang hari hari nak pi beli. Tak payah korang pergi beli dekat orang yg meniaga muka macam mintak tumbuk kat pipi je hehe sorry sorry.







Klik sini! Instagram


No comments:

Post a Comment