Berasa

Assalamualaikum  
Lately, memang berasa acah acah gaji besar padahal hujung bulan merana dek kerana shopping online punya pasai. Dayumm. 
Kalau dalam opis ni naddy dengan co-workers naddy yang selalu dapat kunjungan dari abam poslaju.
Dengar je bunyi door bell kelam masing masing angkat kepala macam zirafah k memang teruk perangai bak hang! 
Sebenarnya lah kan sejak kerja ni baru la nak merasa semua tu. Bila dah rasa hm taknak jadi macam Rebecca Bloomwood dalam cerita Confessions of a Shopaholic. Serius taknak!
Err nah nak buat market lagi.








Klik sini @ribot15
Klik sini @Catswagapparel
Klik sini @bandorukira

No comments:

Post a Comment