PINJAMAN PEKERJA, PENCEN & PERKESO

Pinjaman Pekerja, Pencen & Perkeso


  • Syarikat kami boleh menyelesaikan hutang di syarikat lain.
  • Peluang kelulusan pinjaman 99.9%
  • Tanpa penjamin & cagaran.
  • Maklumat peminjam dirahsiakan.
  • Blacklist layak meminjam.
  • Kelulusan dalam secepat mungkin.
Contact / Whatsapp : 011-241 85613 Miss Raihah

Carousell.

Assalamualaikum and good day everyone! Pernah dengar Carousell tak?


Carousell ni kira satu medan dimana uolls boleh jual barang preloved atau barang terpakai.
Item baru pun boleh jual gais! 
Tapi kan satu je nak bagitahu, jangan terpengaruh sangat sampai tak ingat dunia dok shopping sakan, 
heee sebab diri sendiri pernah jadi macam tu sampai habis duit! nah makan maggie sampai lebam. Bahaya kan.
Btw barang kat carousell ni memang murah sangat. And kalau ada scam dalam Carousell secara automatik pihak Carousell akan tutup acc dia dannn terus suspended! 
Selain tu boleh tawar harga , kalau rasa tak puas hati dengan harga yang dia letak kira boleh deal lagi sampai setuju. Ha amacam best kan. So baru Seller and Buyer saling puas hati. Am i right?




 Lepas urusan jual beli korang settle, sila tinggalkan feedback uolls. Kena bagi feedback gais! Korang cerita or bebel jelah dekat ruang feedback tu sama ada korang puas hati atau tak dengan item yang korang dapat tu. Okay? Not bad huh?


Ok last last, follow rai punya Carousell k! Ada barang preloved, item baru


 




Fall in love with NYX Lipstick Butter

Selling NYX Lipstick Butter RM20 only excluded postage. 
Many colour of it, you can choose your own colour! 
Whatsapp  01124185613  TY!





Susa Detox Body Scrub by purebysafiyyahosman

Assalamualaikum :)




Produk purebysafiyyahosman adalah satu-satunya produk homemade yang akan detox badan sekali semasa menggunakan body scrub dan foot soak. 

Purebysafiyyahosman adalah 100% buatan tangan,semulajadi dan bebas dari bahan kimia,pewarna tiruan,pewangi tiruan,sulfat,paraben dan bahan pengawet kimia. 

Susa Detox Body Scrub. Terdapat dalam 3jenis perisa. 
-Chamomile Me. 
-Citrus honey. 
-Choco Honey. 



Chamomile Me sesuai untuk orang yang badan selalu stress dan letih. 

Citrus honey sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kulit gelap,berparut dan tona tidak sekata. 

Choco Honey sesuai untuk orang yang kulit tua dari usia,kulit kering dan bersisik. Basic ingredient Susa Detox Body Scrub adalah : Susa Detox blend(secret recipe), Pure grape oil,Pure olive oil,Pure honey.



Susa Detox Blend - merupakan agen pengelupasan semula jadi; sumber semula jadi asid Glycolic yang mengimbangkan warna kulit , membersihkan pori-pori, dan memperbaiki tekstur kulit secara keseluruhan dengan mengeluarkan yang mati, sel-sel kulit kusam.

Minyak Zaitun - tinggi dengan vitamin E, yang melegakan dan menyembuhkan kulit; bahan pelembap semula jadi yang sering digunakan untuk manfaat anti- penuaan.

Madu - Satu sumber semula jadi anti -oksidan menjadikannya bahan yang sempurna untuk mencegah penuaam dan kedutan,berfungsi sebagai pelembap semula jadi dan mengekalkan kulit yang terhidrat dan bersifat anti-bakteria. 



Klik Sini!

 Klik Sini!
Instagram : @purebysafiyyahosman 

Klik Sini!
Facebook page : @purebysafiyyahosman 

Bye!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Oyen is my obsession?

Assalamualaikum.  Sejak akhir ni kan, tahap obses dekat kucing makin melampau lampau tau. Cakap pasal kucing ni pun dah common sangat. Bersepah dekat twitter pasal kucing dorang. Kalau dah minat kita cerita dari A-Z pun sanggup even orang dah malas nak ambil tahu, Dekat twitter, ig even blog pun nak post jugak pasal kucing dia ni and yang paling menyakitkan hati siapa yang berkawan dengan orang yang obses kucing tahap gila meroyan ni sampaikan nak watsep pun dia akan send gambaq kucing dia dekat orang yang dia rapat. Kawan dia ni siap mengomel 'pasai kat hang lah, kucing hang pun nak cerita' haa just like dat. Haha its okay nvm, kucing ni siapa tak minat memang menjengkelkan, sangat jengkel. Jangan kawan dengan aku ☺

So, nak cerita ni! rai baru dapat kucing nama dia Oyen, Umur 3 bulan and rai tak pernah dapat kucing yang dah besar macam ni. Selalu dapat yang kecik belum cerai susu lagi dengan mama dia. First dapat si Oyen haih.. Mengeluh sat. Dia punya takut tu macam nampak rai ni nak makan dia ☻☻
Sebelum nak jaga Oyen. Macam macam jugak nak kena beli. Cat carrier, Cage, Pasir. Yelaa first experience la katakan nak bela dekat rumah teres pakcik aku kat Ampang ni. Dulu kat kampung boleh la, Pasir depan rumah ja, La ni pasiaq pun kena beli woi :'D And tengs to my kawan yang sanggup drive pergi Gombak bawak aku pergi cari barang barang untuk Oyen. Untuk sesiapa yang nak cari barang barang untuk kucing cantik and murah boleh klik link bawah ni.


Boleh Follow Twitter SPCA Ampang for any adoption.


Dekat Mudah.my pun boleh buat adoption.


Kucing takut air? Susah nak mandikan macam Oyen ni :'D Jusz Spray je.


Oyen baby ☺